Wnętrze mieszkania zaprojektowane w ciepłej kolorystyce barw ziemi – brązy, beże, szarości, odcienie dębu. Stonowane kolory przełamane zostały rudo-czerwoną cegłą, którą właściciele mieszkania chcą wykorzystać z rozebranej starej stodoły.

28698503_334010987109503_6282988756710360924_o 28424534_334010980442837_1497526805292560541_o 28423927_334010960442839_7588602275165674936_o28379820_334011460442789_5511621536074955939_n 28379249_334011453776123_3488857059868223928_n 28783291_334011447109457_4429070731111634161_n 28617199_334011557109446_2425907195331980536_o28379089_334017527108849_1449759442880903703_n28468579_334017517108850_5435690671082682224_n 28379106_334017523775516_3768881726294063008_n28515980_334012963775972_9083742125874344475_o 28514663_334011267109475_4998859154167456439_o 28616840_334012040442731_5185595552151611723_o 28616564_334011270442808_526418378935628514_o28424353_334011277109474_7130454894668244851_o28379648_334015090442426_6887304718400711392_n 28471940_334014853775783_382904175255343443_n 28576360_334014867109115_1912947745860941569_n 28576797_334015103775758_5048977715955206241_n 28577039_334014860442449_4358152811523696916_n28423853_334016140442321_7958146706368372834_o28423844_334016120442323_4026174133935282470_o28423570_334016843775584_2030313756785615366_o28617100_334016133775655_4449946051335059417_o