Page 2 of 2

salon

wnętrze domu w Łuszczowie

Strefa dzienna domu została zaplanowana w oszczędnej stylistyce form oraz kolorów. Aby uniknąć efektu sterylności biało- szare barwy zostały ocieplone przez drewniane meble i żółto – zielone dodatki.

mieszkanie-Dembego-obrazek-wyrozniajacy

wnętrze mieszkania – Warszawa, Ursynów

Mieszkanie w Warszawie na Ursynowie w bloku z wielkiej płyty zostało poddane całkowitej transformacji. Z lokalu wykończonego boazerią i meblami w tradycyjnym stylu przekształciło się w nowoczesne wnętrze.

twoj-skarbiec3

wnętrze Twojego Skarbca

Projekt polegał na aranżacji wnętrza pomieszczenia obsługi interesantów firmy, zajmującej się wypożyczaniem skrytek na kosztowności i gotówkę.

lublin1-ewra

wnętrze domu – Lublin, dzielnica Dziesiąta

Projekt wykonany w ramach reklamy planowanej inwestycji jako załącznik do oferty deweloperskiej. Wizualizacje są poglądowe, pokazują możliwości wykorzystania przestrzeni w projektowanym budynku.

7

wnętrze mieszkania – Warszawa

Nowoczesne mieszkanie dla nowoczesnego mężczyzny – prosto i funckjonalnie.

hall-dworek

wnętrze dworku w Warszawie

Wnętrze zostało zaprojektowane w historycznym dworku z lat 30-stych. Dlatego też miało nawiązywać stylem do architektury domu.

wizualizacja-dzienna-2

projekt oczka wodnego

Projekt wyróżniony w konkursie zorganizowanym przez Gordo Studio. Jego głównym motywem jest prosta forma oraz kontrast.

warsztaty-kultury2

wnętrze Warsztatów Kultury w Lublinie

Budynek Warsztatów Kultury to lubelskie miejsce kultury usytuowane w niezwykłej postindustrialnej hali dawnych warsztatów samochodowych, dom dla otwartych niekomercyjnych wydarzeń kulturalnych w lubelskiej przestrzeni miejskiej.

planetarium2

planetarium w Lublinie-dyplom

Budynek planetarium składa się z dwóch brył, połączonych ze sobą na zasadzie kontrastu. Kula, wbita w ziemię, skupiająca funkcję planetarium jest wykonana z połyskującego w świetle słońca gładkiego metalu.

render41

centrum konferencyjno-szkoleniowe w Lublinie

Ideą projektu Lubelskiego Centrum Szkoleniowo – Konferencyjnego było stworzenie czwartej pierzei od strony północnej zamykającej przestrzeń parku przy ul. Hempla.

W górę
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
Facebook
INSTAGRAM